Nymanns kostuddannelse

VIL DU LÆRE HVORDAN DU ARBEJDE MED DIN EGEN SUNDHED, SÅ DU UDNYTTER DIN KROPS FULDE POTENTIALE - OG SÅ DU KAN MÆRKE DET?

VIL DU LÆRE HVORDAN KROPPEN ER SELVHELBREDENDE, NÅR DEN FÅR OPTIMALE FORHOLD?
VIL DU VIDE MERE OM SUNDHED OG HVORDAN DU SELV ER HERRE OVER HVORDAN DU HAR DET?
VIL DU LÆRE HVORDAN DU VEJLEDER ANDRE I SUND LIVSSTIL?

           

På Nymanns kostuddannelse lærer du ikke blot at skille skidt fra kanel i den kæmpe mængde af information om sundhed, som du bombarderes med, du lærer også hvordan kroppens fysiologi reagerer på forskellige formere for kost - og - livsstilspåvirkninger - og du får redskaber, så du selv kan sammensætte din og din families kost optimalt tilpasset til dit og jeres liv.

Du får inspiration til at tilrettelægge kostprogrammer, der giver vægtab, god fordøjelse, smuk hud og masser af energi - og du lærer at vejlede andre i basale livsstilsændringer.

          

Målgruppe: Alle, der er interesseret i at lære, hvordan kost og andre livsstilsfaktorer påvirker krop, energi, velvære og overskud. Alle der vil arbejde med kroppen fra top til tå og fra yderst til inderst. Alle der vil lære at sammensætte kostplaner, der er skræddersyet til individuelle behov.
Uddannelsen er på 3 moduler på 20 timers undervisning fordelt på 3 x 3 sammenhængende dage. 

Fokus i uddannelsen er på det hele menneske og dermed på tiltag, der giver vedvarende livsstilsændringer, men du lærer også at skabe resultater her og nu.

          

KURSUSOVERSIGT

HVOR ER VI


Toftebakken 5
3460 Birkerød
+45 53700016

Nymanns kostuddannelse ©