Nymanns kostuddannelse

                

Nymanns kostuddannelse er for dig som vil gøre en forskel for dig selv eller for andre.

Nymanns kostuddannelse er for dig, som enten selv vil leve sundere eller hjælpe andre til at leve sundere -  Eller til dig der bare vil opnå en bedre forståelse for, hvad der sker med kroppen, når vi indtager føde og væske.

Føde kroppens brændstof, herfra får vi den energi der får os til at være aktive. Kosten er en forudsætning for at vi kan fungere  – og dermed er kosten basalt set alt.

Du får på Nymanns Kostuddannelse tilført en solid basisviden (læs mere her), På Kostuddannelsen bliver du i stand til at forstå og træffe beslutninger om kost og indtagelse af ernæring. Du kommer til at få indsigt i kroppen som en velfungerende maskine og maven som processor inden vores føde forvandles til energi.

Kostuddannelsen i et holistisk perspektiv – Sådan anvender du din viden

Udfordringen er at komme fra faktiske situation til den ønskede situation.

Vi skal flyttes gennem forandring. Den forandring der skal gøres er blot forskellig fra person til person. Det som er løsningen for din veninde, din nabo eller anden er ikke nødvendigvis den løsning, som du har brug for. Vi skal have det hele med – Derfor taler vi på Kostuddannelsen i et holistisk perspektiv. Det er ikke nok, at vi justerer på enkelte faktorer i en livsførelse – vi skal have det fulde billede. Det sikrer varige forandringer.

De fleste ved egentlig godt, hvor skoen trykker. Man ved om der spises for meget, forkert eller på forkerte tidspunkter – og så er der lige det der med aktivitet og motion, som også er en del af det.

 
Når du gennem kosten, skal ændre vaner og dermed adfærd. Så må du starte med, at fokusere på, hvor personen befinder sig.

”Selv om mange måtte have den samme udfordring, er det sjældent den samme løsning der skal tiol, eller nogen har bare længere vej end andre – forskellige individer kræver forskellige løsninger

Vi tager derfor hele adfærdsdelen ind i vores dialog håndtering. Det er ikke nok at fortælle folk hvor de skal gå hen, hvis ikke du viser dem vejen. Med Nymanns kostuddannelse viser vi vejen.

Det opnår du

På Nymanns kostuddannelse opnår du ikke blot indsigt i en række kost og ernæringsmæssige principper. Du lærer også at bruge den nye viden i et adfærdsmæssigt perspektiv. Du opnår forståelse for hvordan vi tilgår det enkelt individ.

Et spring til en ny indsigt eller karrierevej – læs mere …..

              

KURSUSOVERSIGT

HVOR ER VI


Toftebakken 5
3460 Birkerød
+45 53700016

Nymanns kostuddannelse ©